Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Culture and religion


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Daca Dumnezeu e asa bun, de ce permite atata rautate?

Category: Culture and religion
Talk started by dpz_paulaOffline
(86 answers)12.298 times displayed

Cred ca de multe ori ne-am pus intrebarea asta si inca ne-o punem nu-i asa?
Si pt intrebarea asta inca nu s-a gasit un raspuns, dar ceea ce stim sigur este ca exista de asemenea cineva pe langa D-zeu care are putere asupra noastra si asupra lumii si acesta este diavolul. Da poate nu te-ai gandit pana acum dar diavolul are putere asupra ta, chiar daca nu il simti el este acolo pt ca pana la urma asta e scopul lui sa ne distruga viata, viitorul, totul pt a nu putea deveni persoane de succes si face asta in asa fel incat noi sa nu ne dam seama.
Dar de asemenea avem o incurajare pe care Biblia ne-o da si spune ca "Cel ce este in noi este mai  mai puternic decat cel ce este in lume"(parafrazat).
Isus a fost rastignit langa doi talhari, unul dintre ei il condamna, iar celalalt si-a acceptat vina si soarta si si-a cerut iertare pt pacatele lui. Isus atunci i-a spun "astazi vei fi cu Mine in Rai!". Dupa ce i-a spus asta Isus, talharul a suferit mai departe durerea pt ca era rastignit, pironit in trei cuie. Acesta ilustratie vrea sa ne spuna ca desi noi ne cerem ieratre pt pacatele noastre, D-zeu ne iarta, dar consecintele tot trebuie sa le platim, dar de asemenea avem o speranta ca D-zu ne-a iertat si ca in viitor ne va ajuta sa nu mai gresim.
Este un verset foarte fain care spune:
"Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă, ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru; păcatele voastre vă ascund Faţa Lui şi-L împiedică să v-asculte!" Isaia 59:1-2
De asta nu ne asculta D-zeu pt ca El este sfat si nu poate sta in prezenta pacatului, dar Isus a venit pe pamant sa restaureze acest lucru si prin moartea lui noi sa putem sta din nou in prezenta Lui. Si doar daca Il primim in inima pe Isus spune biblia punem deveni copii a lui D-zeu si punem avea o relatie cu El.
"Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu." Ioan 1:12
"Iată Eu stau la uşă, şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine."
Apocalipsa 3:20

Daca Dumnezeu e asa bun, de ce permite atata rautate?
Tags: DUmnezeu, isus, religie
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Rai si iad

"Nu crezi in Dumnezeu? Nu esti singurul."

Este religia doar un "bullshit" ?

Indreptar pentru spovedanie - lista de pacate !!!

Ar mai avea barba un Dumnezeu desenat in 2012 ?

Exista viata dupa moarte?

Cine conduce in realitate lumea ?

Relatari de la slujba de Inviere

Binecuvântează intrările şi ieşirile lor.

Avem nevoie de şcoli, de lumină, de cultură, nu de popi, de întuneric şi de ignoranţă

A creat Dumnezeu raul ???

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român

Este Dumnezeu partinitor?

La manastire ?

Care oras romanesc va deveni "Noul Ierusalim spiritual" ?

Taina spovedaniei, taina pocaintei

Va mai veni ziua de maine?

Cine au fost Adam si Eva?

Temă (am inspirația obosită, ce vreți?)

Mai au frica oamenii de Dumnezeu ?
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1080 / 0.0518 (222)