Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Life, as it is


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Iarta-ma...

Category: Life, as it is
Talk started by misterraOffline
(846 answers)35.371 times displayed

"Am gresit, recunosc, poti sa ma ierti?" Cat de greu ne este sa recunoastem? Cat de des spunem asta? Ne cerem intotdeauna scuze cand gresim?
Toti gresim, intentionat sau nu. Fie ca recunoastem fie ca nu. Si uneori ne pare rau si am vrea sa ne cerem iertare, dar uneori poarta e inchisa iar altadata e prea tarziu. Ideea temei mi-a venind citind pe site comentarii in care lumea isi cerea scuze pt o discutie mai aprinsa sau comentarii mai acide, si mi-am dat seama ca nu avem un loc, aici pe site, unde sa venim sa sa ne cerem iertare de cate ori simtim nevoia, cand am gresit cuiva si vrem sa ne anesteziem remuscarile. Ne fugarim unii pe altii pe la teme, printre bancuri si poze, si speram ca cel caruia ii cerem iertare sa citeasca. Fara flori si bomboane (desi asta depinde de cat de mult ati gresit), fara un reporter in spate care sa va filmeze reactiile, si fara un crocodil cu lacrimi, propun sa fie asta un loc de discutii amiabile, un teren neutru pe care sa incercam sa reconciliem neintelegerile, un loc unde oricine se simte cu musca pe caciula poate veni si spune ca ii pare rau.
Sau, cum atat de genuin rezolvam conflictele in curtea scolii..
"Impacare, impacare
Fara nicio suparare,
Daca ne mai suparam,
Luam masina si plecam.
Si plecam la Timisoara,
unde prinde mata cioara,
SI plecam la Bucuresti,
Unde prinde mata pesti.... 

Attached movie:
Tags: greseala, iertare, cearta, suparare, scuze
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Gafa zilei

Nu mai fac niciodata

Cum va impacati la loc cu persoana iubita ?

Daca as putea sa dau timpul inapoi...

Din greseala !

Este o relatie sentimentala si un razboi psihologic ?

De cine n-ar trebui sa te indragostesti ? (VIDEO)

Cum sa fac sa iasa bine ?!
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.6877 / 0.2384 (1446)