Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Life, as it is


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Farse, pacaleli

Category: Life, as it is
Talk started by FleekyOffline
(158 answers)29.341 times displayed

Nu de mult am aflat ca o foarte buna prietena de a mea divorteaza. Am ramas preplexa caci stiu cat de bine se intelegea cu sotul ei si plus ca are peste 20 ani de casnicie, plus ca nu de mult sunt bunici si-si iubesc nepotica ca pe ceva sfant.

Totul a pornit de la o pacaleala si mai bine zis de la o farsa pe care i-a facut-o sotului un coleg de munca. Asa a inceput povestea: colega mea merge sa scoata bani din banca si vede ca nu poate ca este cardul blocat. Vine acasa si isi intreaba sotul cine a platit 2000 de euro pentru un site porno. La cateva zile gaseste in fata usii un pachet, cand il desface gaseste o sex... papusa ! Colega mea sa pice jos, din cauza surprizei, dupa cum va inchipuiti.

La cateva saptamani are colega mea ziua de nastere si vrea sa o sarbatoreasca cu sotul ei. Suna la usa, cine apare ? O strippesa, intra si se apuca sa danseze... Colega mea o da afara si doreste sa stie ce-i cu sotul ei... si uite asa dupa 20 ani de convietuire au ajuns la divort. Abia acum dupa 4 luni de zile au aflat amandoi, colegul de serviciu al sotului le-a facut o farsa, vezi Doamne cum vor reactiona si cat de mult au incredere unul in altul...

Consider ca asa ceva nu se face. Voi ati facut farse? Si daca da cum au fost primite? Cum ati reusit sa nu banuiasca ca este cineva dintre prieteni? Ati face asemenea farse unui prieten?

 

Tags: Ati, pacalit, sau, ati, facut, farse, cuiva?
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Glume la supermarket

ATENTIE!!!

A facut sex cu peste 35.000 de femei

Sperieturi

O tanara a fost ceruta in casatorie in timpul meciului FC Timisoara - CFR Cluj. Cererea s-a facut...
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1393 / 0.0689 (370)