Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Shopping si produse


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Black Friday

Categorie: Shopping si produse
Discuţie iniţiată de nikkoOffline
(183 răspunsuri)15.821 afişări
Black Friday, evenimentul de shopping cunoscut la nivel international, este originar din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online.
Desi se traduce “vinerea neagra”, Black Friday este, in SUA, o zi a profitului pentru comercianti si a ofertelor avantajoase pentru cumparatori, marcand debutul sezonului cumparaturilor de sarbatori si fiind considerata cea mai aglomerata zi din an in magazine.

Inspiraţi de la americani, retailerii români au lansat în această dimineaţă Black Friday (Vinerea Neagră). Cumpărătorii au parte de reduceri de până la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar şi muzică, filme sau jucării.

V-ati cumparat ceva?

Black Friday
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.1717 / 0.0845 (416)