Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Shopping & Products


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Black Friday

Category: Shopping & Products
Talk started by nikkoOffline
(183 answers)15.975 times displayed
Black Friday, evenimentul de shopping cunoscut la nivel international, este originar din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online.
Desi se traduce “vinerea neagra”, Black Friday este, in SUA, o zi a profitului pentru comercianti si a ofertelor avantajoase pentru cumparatori, marcand debutul sezonului cumparaturilor de sarbatori si fiind considerata cea mai aglomerata zi din an in magazine.

Inspiraţi de la americani, retailerii români au lansat în această dimineaţă Black Friday (Vinerea Neagră). Cumpărătorii au parte de reduceri de până la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar şi muzică, filme sau jucării.

V-ati cumparat ceva?

Black Friday
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1964 / 0.0808 (416)