Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Dragoste si sex


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Alfabet erotic

Categorie: Dragoste si sex
Discuţie iniţiată de misterraOffline
(980 răspunsuri)100.515 afişări

Acum ca a trecut postul, propun o tema care sa ne mai scoata din amorteala sarbatorilor si care sa ne reincite simturile.
Se iau in ordine literele alfabetului (fara ă, î, ș, ț, â, w, x, y, z, ca nu are rost sa ne punem singuri piedica), si fiecare trebuie sa gaseasca un cuvant cu tenta erotica (mai sexuala sau din contra, mai romantica), care sa inceapa cu litera respectiva. Daca terminam alfabetul, o luam de la capat, incercand pe cat posibil sa evitam dublurile.
Va rog doar sa nu cadeti in vulgaritate, cred ca puteam sa supravietuim si fara celebrele cuvinte ce se gasesc pe toate gardurile :D

Incep eu, daca tot am fost cu ideea.

A - amor

Alfabet erotic
Tags: alfabet, erotic, sex, sexualitate, litera, cuvant
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Ce cuvant va trece in acest moment prin minte?

O litera, un cuvant

Fotografiaza cuvantul!

Anagrame

Cuvântul zilei

Dictionar rescris cu cerneala de clipe

Diacritice

Rebuseara
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.3999 / 0.2943 (339)