Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Umor si... katerinka


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

O litera, un cuvant

Categorie: Umor si... katerinka
Discuţie iniţiată de GabiOffline
(1277 răspunsuri)23.056 afişări

Am devenit cam seriosi in ultima vreme, asa ca ar trebui sa inercam niste jocuri, sa mai uitam de plecari, vreme, certuri, samd. Ce parere aveti ?

Uite, in acest joc, de exemplu, ar trebui sa facem asa:

1. Cineva zice o litera (ex: A).
2. Altcineva zice un cuvant care se TERMINA cu acea litera, apoi alta litera, APOI numarul de cuvinte pe care le-a postat "castigator", adica a fost primul care a dat un cuvant la o litera postata (ex: ceapA, T, 2).
3. Daca la o litera se posteaza mai multe mesaje, se va continua cu litera de la primul cuvant postat valid.
4. O postare valida inseamna raspunsul continand toate cele trei chestii necesare: cuvantul terminat cu litera de dinainte, o noua propunere de litera, al catelea cuvant castigator ar fi.
5. Evident, daca cineva a postat la o litera si a indicat un numar de cuvinte castigatoare, dar dupa postare a observat ca nu a "castigat", mesajul nu se va sterge dar data viitoare va posta acelasi numar, pentru ca nu are dreptul sa isi creasca acel numar.
6. Postarile se vor considera valide daca vor contine cuvinte asa cum se gasesc in dictionar, fara forme articulate sau conjugari la diverse timpuri, si fara forme de plural. Este la alegerea voastra daca folositi sau nu diacritice.
7. Daca pentru o litera nu se gaseste nicio solutie, se poate posta o alte litera pentru deblocarea jocului.
8. Postarile date folosind butonul "Raspunde" (deci replici la alte mesaje) nu pot fi postari valide, indiferent ce ar contine.
9. Evident, nu poti "centra" si da singur "cu capul" :)
10. Un cuvant deja folosit intr-o postare nu se poate refolosi in alta postare. Se pot accepta si exceptii, atata vreme cat acestea se produc din intamplare si nu sistematic.

Nu utilizati, va rog, butonul "Raspunde" pentru postarea de cuvinte, ci doar pentru alte diverse comentarii la o postare.

Daca mai aveti si alte idei de jocuri, va rog sa le propuneti ca teme noi.

Distractie placuta !

O litera, un cuvant
Tags: litera, cuvant, joc
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Ce cuvant va trece in acest moment prin minte?

Alfabet erotic

Fotografiaza cuvantul!

Anagrame

Cuvântul zilei

Dictionar rescris cu cerneala de clipe

Rebuseara
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.3279 / 0.1892 (321)