Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

Eu4ever

FEMEIE gemeni
21 conversaţii  21 conversaţii
0 poza zilei  0 poza zilei
0 bancul zilei  0 bancul zilei
13 bancuri propuse  13 bancuri propuse
0 problema zilei  0 problema zilei
0 recenzii locaţii  0 recenzii locaţii
714 opinii  714 opinii
5550 comentarii  5550 comentarii
0 recenzii  0 recenzii
Complimente
Multumesc
0
Poza reusita
0
Scriitor bun
0
Fierbinte
0
Doar o notita
0
Îmi place profilul tau
0
Scrie mai multe
0
Esti cool
0
Super poza
0
Super statistici
0
Esti amuzant
0
Locaţie
Hai Oltchim Ramnicu Valcea!!!

Data naşterii
Miercuri, 18 iunie 1986

Văzută ultima dată
6 noiembrie 2010

Înscrisă
21 septembrie 2008


Rank jocuri
#556 cu 24300 puncte

Profil


Propuneri bancul zilei (13)

15 mai 2010
- Care este asemanarea dintre o pereche de dresuri si un politist?
- Ambele incurca circulatia!
2 aprilie 2010
un anume vrea sa se duca in targ sa vanda o gaina, insa inainte vrea sa se duca la cinema sa vada un film. cum nu avea unde a lase gaina a luat-o cu el. casiera i spune ca nu il poate lasa cu pasarea inauntru. acesta se duce dupa colt, indeasa pasarea in pantaloni, intra la cinema si acolo se deface la slit. o doamna care statea langa el se adreseaza sotului aflat pe urmatorul scaun: iubitule, domnul de langa mine s-a desfacut la slitz...sotul ii spune: lasa, iubito, ca asa mai fac unii, a lui e la fel ca a mea...dar sotia ii spune: da, dar asta imi mananca floricelele!!!
19 februarie 2010
Vara, cald........ Pe malul baltii, Ion si Marin, cam afumati, dau la peste. Un destrabalat pe schiuri, trece cu viteza tras de-o barca cu motor, stirning valuri. - Ba Marine, asta ne sperie toti pestii, fi-iar ma-sa a dracului! - Sa dea Dumnezeu sa te ineci, fir-ai al dracului sa fii... il blesteama Ion. Schiorul, incercind sa ia o curba mai strins, cade in apa si dispare la fund. Ion, dupa vreo doua minute, catre Marin: - Ba Marine, ce Dumnezeu, hai ba sa-l scoatem pe nepricopsitu' ala din apa, poate mai sufla. Sar in apa amindoi, il trag pe ala la mal si Ion incepe sa-i faca respiratie gura la gura. Dupa vreo zece minute, se opreste si se rasteste la Marin : - Ia mai fa-i ba si tu, ca eu am obosit, ce dracu'. Marin incepe sa sufle si el in gura aluia, cu putere. Ion, dupa vreo zece minute, uitindu-se lung: - Ba Marine, da' ala pe care-l blestemaram noi nu se dadea cu schiurile? - Ba da, ma! confirma Marin. - Pai asta de ce are patine, ma?
11 februarie 2010
- ce zice un pedofil cand e vorba de femei?
- femeia e femeie pana ii dau dintii!
27 noiembrie 2009
Boc a cerut azi sanctionarea tuturor primarilor cu rezultate slabe la alegeri!
-Si cum ii sanctzionam dl presedinte? Intreaba secretarul
general Blaga.
- Ii transferam la PSD! Asa, sa patzeasca si ei ca noi!
-Si cu Pinalti ce facem?
- Pe-asta?In divizia B la Falticeni!
Vezi toate bancurile propuse »
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.3626 / 0.3366 (87)