Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Romania, with lights and shadows


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

La 100 de ani a părăsit România şi s-a stabilit în Canada

Category: Romania, with lights and shadows
Talk started by nikkoOffline
(57 answers)6.752 times displayed

O româncă, născută în 1910, în Drobeta Turnu Severin, dar care toată viaţa a locuit în Sectorul 1 din Bucureşti, s-a hotărât la vârsta de 100 de ani să plece în Canada şi să nu se mai întoarcă niciodată în România.

Maria Ruican, va împlini pe data de 20 august 100 de ani şi într-o zi, din cauza singurătăţii, dar şi a situaţiei foarte grele din ţară,  şi-a luat inima în dinţi şi după ce şi-a făcut câteva bagaje a luat drumul oraşului Ottawa, din Canada, cu gândul să îşi viziteze fiica şi restul familiei. După câteva zile petrecute departe de Bucureşti, severineanca la origine, a decis să meargă singură la un ghişeu pentru Imigraţii din Cornwall şi să ceară rezidenţă permanentă.  

În prezent, femeia locuieşte împreună cu fiica ei şi soţul acesteia, Georgeta şi Gheorghe Georgescu, nepoata Denisa şi soţul acesteia, Scott Meis, şi cu strănepoatele Ruxandra şi Yvonne Popovici.

Sursa: gds.roMai bine mai tarziu decat niciodata! :D

La 100 de ani a părăsit România şi s-a stabilit în Canada
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0937 / 0.0425 (165)