Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Romania, cu bune si rele


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

La 100 de ani a părăsit România şi s-a stabilit în Canada

Categorie: Romania, cu bune si rele
Discuţie iniţiată de nikkoOffline
(57 răspunsuri)6.907 afişări

O româncă, născută în 1910, în Drobeta Turnu Severin, dar care toată viaţa a locuit în Sectorul 1 din Bucureşti, s-a hotărât la vârsta de 100 de ani să plece în Canada şi să nu se mai întoarcă niciodată în România.

Maria Ruican, va împlini pe data de 20 august 100 de ani şi într-o zi, din cauza singurătăţii, dar şi a situaţiei foarte grele din ţară,  şi-a luat inima în dinţi şi după ce şi-a făcut câteva bagaje a luat drumul oraşului Ottawa, din Canada, cu gândul să îşi viziteze fiica şi restul familiei. După câteva zile petrecute departe de Bucureşti, severineanca la origine, a decis să meargă singură la un ghişeu pentru Imigraţii din Cornwall şi să ceară rezidenţă permanentă.  

În prezent, femeia locuieşte împreună cu fiica ei şi soţul acesteia, Georgeta şi Gheorghe Georgescu, nepoata Denisa şi soţul acesteia, Scott Meis, şi cu strănepoatele Ruxandra şi Yvonne Popovici.

Sursa: gds.roMai bine mai tarziu decat niciodata! :D

La 100 de ani a părăsit România şi s-a stabilit în Canada
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
SUS
0.0916 / 0.0328 (165)