Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Office Space


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Ti-ai ales jobul potrivit ?

Category: Office Space
Talk started by GabiOffline
(87 answers)12.588 times displayed

Site-ul de consiliere in cariera CareerBliss.com a lansat de curand lista meseriilor care aduc cel mai mare si cel mai mic grad de satisfactie in randul celor care le practica, scrie revista americana Forbes.

Studiul a fost efectuat pe baza raspusurilor primite de la 65.000 de angajati. Contrar asteptarilor, cei care lucreaza in constructii, agentii de vanzari, dar si inginerii s-au declarat printre cei mai incantati de locurile de munca pe care le au.
 
Factorii care au fost luati in considerare s-au bazat pe lucrurile care influenteaza atmosfera de la serviciu, precum relatia cu superiorii si colegii, mediul de lucru, bonificatiile, oportunitatile de dezvoltare, reputatia companiei si controlul exercitat de sefi.
 
Cei mai fericiti angajati nu sunt invatatoarele de la gradinita sau medicii veterinari, ci agentii imobiliari. Conform descrierii jobului, acestia sunt resposabili de vanzarea, cumpararea si inchirierea de proprietati in numele clientilor. De asemenea, ei trebuie sa inventarieze ofertele de pe piata, sa aiba intalniri cu posibilii clienti, sa ii insoteasca pe acestia la vizualizari de imobile si terenuri, sa discute conditiile vanzarii si sa redacteze contractele finale.
 
Brokerii imobiliari au declarat ca se simt foarte multumiti de nivelul de libertate si control pe care il au la locul de munca, dar si de salariile si comisioanele pe care le primesc, unele deloc de neglijat.
 
La polul opus, avocatii asociati se plang ca structura din companii nu le permite o avansare rapida, putand dura ani de zile pana cand acestia sa devina parteneri in cadrul firmei. In plus, sunt platiti in functie de orele lucrate. Nici functionarii sau cei care lucreaza cu publicul nu sunt mai fericiti, din cauza lipsei de oportunitati de avansare. Pentru profesori si asistente insa, problemele par sa vina din cauza remuneratiilor reduse.
 
Va prezentam mai jos lista completa a celor mai dorite meserii, trecandu-le in revista si pe acelea care nu prea aduc zambetul pe buze angajatilor.
 
Topul meseriilor in care angajatii sunt fericiti:

1.       Agent imobiliar
2.       Inginer de software
3.       Director de vanzari
4.       Supervizor in constructii
5.       Dezvoltator de aplicatii IT
6.       Manager in logistica
7.       Manager in constructii
8.       Asistent executiv
9.       Inginer de retea
10.     Asistent de audit
 
Topul meseriilor in care angajatii sunt nefericiti:

1.       Avocat asociat
2.       Lucrator inrelatiile cu clientii
3.       Functionar
4.       Asistenta medicala
5.       Profesor
6.       Coordonator de marketing
7.       Secretar juridic
8.       Farmacist
9.       Tehnician IT
10.     Manager de proiect
Meseria ta se incadreaza in vreunul din cele doua topuri de mai sus ?
Login to vote
View results
Ti-ai ales jobul potrivit ?
Tags: cel mai bun job, nefericit, fericit, top meserii
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Craciun fericit !

Ce este fericirea ?
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1034 / 0.0449 (229)