Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Love & Sex


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Hartuirea sexuala (la birou, la scoala, in societate)

Category: Love & Sex
Talk started by BenuOffline
(80 answers)22.075 times displayed

Hartuirea sexuala este un fenomen care ia amploare si care, din pacate, nu intampina piedici foarte mari in a-si continua cursul.
Sunt nenumarate cazurile de raportare a evenimentelor de acest gen, dar sunt foarte putine (ca sa nu zic chiar deloc) reclamatii efective pe acest domeniu.
Motivele sunt cateva si de cele mai multe ori acestea sunt zdravan batute in cuie:

  • instalarea sentimentului de autovinovatie –foarte bine stabilit, pt ca de obicei, se pleaca de la premisa ca numai persoanele care au o anumita atitudine –in mare parte “usuratica”-    pot fi agresate in acest fel. Drept pt care care, decat sa se intre “in gura lumii”, se prefera tacerea. O tacere grea, apasatoare si foarte chinuitoare, care de cele mai multe ori duce la instalarea traumelor pe fond psihic, care conduc si ele la devalorizarea sistemului personal de valori, astfel incat sa nu se mai mire nimeni cand dam peste cate un caz in care, desi persoana este capabila de a face efectiv minuni la locul de munca, are rezultate din ce in ce mai proaste si de neexplicat, ajungandu-se intr-un final la marginalizare definitiva.
  • cadrul juridic care este oricum la pamant, nu poate demonstra mai deloc manifestarea evenimentelor, in special la locul de munca. Pana la urma si la urma, nu trebuie sa uitam ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Cazurile din “Ally McBeal” –serialul –sunt prezente cu precadere in S.U.A. si posibil in alte tari, dar la noi lipsesc cu desavarsire –si ma refer strict la mediatizarea lor in fata celor multi. Au existat si la noi procese castigate, dar din pacate nefiind aduse in fata altor stiri de “maxima importanta pt tara!”, acestea au trecut neobservate, ca si cand ai sari peste o groapa din mijlocul trotuarului.
  • motivatia economica este covarsitoare. Mai ales in zilele pe care suntem nevoiti sa le traim acum, pastrarea “bucatii de paine” reprezinta un factor extrem de important in a accepta compromisuri.

Am facut referire in titlu si la scoala, pt ca incercand sa las deoparte anii adolescentei pure –pana in 18ani, desi s-au vazut cazuri si dintr-astea- as vrea sa vorbim despre ce se intampla –oare se mai intampla?!- in facultati. Avem destui membri pe site care poate au auzit cel putin o data vorbindu-se de asa ceva, daca nu cumva au fost martorii vreunui astfel de caz nefericit.

“Nimeni nu poate fi umilit decat daca permite sa fie umilit !” – spunea cineva…
Asa sa fie oare ? Voi ce spuneti ?!

P.S. cica avem chiar si un site    : www.hartuiresexuala.ro doar ca acolo scrie mare ca : "Acest site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene ". Oare cand se va face si la noi ceva cum trebui ?!

 

 

Tags: sex, hartuire, birou, servici, scoala, membri, propuneri, propunere
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Persoana de sub mine...

Condica de prezenta 2 - editia de vara

Prietenii de pe Diseara :)

Aveti propuneri de teme ?

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Ziua chiulitului

Ce mai citeste romanul ?

De ce intrati pe site-ul asta ? Pana acum nu a fost nimeni premiat pentru...

Povestiti cel mai amuzant lucru ce vi s-a intamplat.

Ce v-ati propus pentru anul care a inceput?

PRIMUL SARUT...

Clubul privat de sex...

Astazi discutam de Euro Clic ! Pardon, de Euro... League. Ptiuuu... iar am gresit... EUROVISION...

Mici treburi gospodaresti

2. Caietul lui Filippo / sanmarco

Condica de vară 2016

Agramati pe Internet

"Copiati" ? Ati "copiat" vreodata ? Cum ? Ati fost prinsi vreodata ?

Ce reprezinta Craciunul?

Cine-l gaseste pe... codrul are un premiu !
UP
0.1194 / 0.0442 (213)