Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Health Services


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Cat cheltuiti pe medicamente, lunar ?

Category: Health Services
Talk started by GabiOffline
(56 answers)5.421 times displayed

Nu, nu va confund cu niste pensionari. Ce, vreti sa-mi spuneti ca nu dati bani pe medicamente si voi ? Ei, vedeti ? Asta e tot ce va intreb: cati bani dati pe medicamente, pe luna ?

Si va mai intreb ceva: sa zicem ca sunteti raciti si alegeti sa mergeti direct la farmacie si-i cereti ceva farmacistului. Acesta va pune pe masa un medicament de 5 lei cutia, unul de 10 lei cutia si unul de 15 lei cutia. Pe care il alegeti ?

PS: un studiu facut de producatorii romani de medicamente a aratat ca in ultimii sase ani vanzarile acestora au scazut la jumatate ca volum, pentru ca din cauza pretului mic au devenit neinteresante pentru farmacii.

Ce alegeti ?
Login to vote
View results
Cat cheltuiti pe medicamente, lunar ?
Tags: medicamente, lunar
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Ziua Europeana a Informarii despre Antibiotice

Cancerul - moartea plina de viata
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0835 / 0.0436 (167)