Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Health Services


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Cancerul - moartea plina de viata

Category: Health Services
Talk started by BenuOffline
(18 answers)16.456 times displayed

De doua zile ma tot uit la niste emisiuni pe un anumit canal tv, dedicate luptei impotriva cancerului, emisiuni care sunt pline de speranta si putere pt ca indeamna oamenii sa doneze niste bani pt cercetari in acest domeniu. Ma rog, la ei probabil ca acesti bani chiar ajung unde trebuie, nu ca la altii, dar daca trecem peste asta, va pot spune de ce mi-a venit ideea acestei teme.
Pt ca intr-o pauza de mesaje adresate populatiei donatoare, am auzit ca aceasta categorie de boli a detronat cu mult SIDA (Sindromul Imunodeficienței Dobândite) de pe locul celei mai grave boli a secolului. SIDA  e una, cancerul e de 14 feluri.
Si mi-am pus intrebarea, poate pt unii puerila si stupida, daca mai sunt printre noi persoane care sufera din cauza acestei maladii, prin propria lor persoana, prin prieteni, rude sau pur si simplu cunostinte.

Eu am o prietena foarte buna, care a fost diagnosticata in urma cu vreo 6-7 ani, de neoplasm de col uterin, de care s-a si operat aproximativ imediat, eliminand tumora si alte sanse ca aceasta maladie sa se mai dezvolte in zona.
Toate bune si frumoase, dar de 4 zile, mai exact de marti seara, am auzit ca o amica, a fost operata aproximativ de aceeasi qestiune, cu oarece mici diferente, pt ca se pare ca aici e ceva ce nu e bine...
Nici nu stiu cum sa mai reactionez. Langa prima n-am fost cand a facut operatia, pt ca nici nu o cunosteam pe vremea aceea, dar la asta...?!

Cum se reactioneaza, cum ajuti un om, cum il sprijini, cum il faci sa creada in viitorul lui?! Va intreb pe voi, ca sunteti mai multi, cu mai multe si mai diferite opinii si pareri si poate strang cateva idei...

Multumesc.

Cancerul - moartea plina de viata
Tags: cancer, boala, sanatate, moarte, medicamente, spitale, Rally, viata
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
In Iunie se numara hohotele

Bagaj... de vacanta

De ce intrati pe site-ul asta ? Pana acum nu a fost nimeni premiat pentru...

Dieta vegană

Maidanezii: ii sterilizam sau ii eutanasiem?!

Indreptar pentru spovedanie - lista de pacate !!!

Reabilitarea termica a locuintelor

Poti da examen pentru permisul de conducere daca vezi doar cu un ochi ?

Spune NU desfiintarii SMURD.

Situatii extrem de penibile in care v-ati aflat.

Ce facem de 8 martie?!

Cea mai frumoasa meserie din lume... pentru o fata...

Fetele de ce vorbesc asa de mult?

Sa ne intretinem sanatos!

7 alimente pe care nu ar trebui să le mănânci

Lentilele de contact... Da sau Nu?!

Ati reusit in viata ?

Cat de aproape ati fost de MOARTE ? Puteti povesti ?

Ce culoare au ochii ei / lui ?

O zi din viata lui...
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0962 / 0.0430 (90)