Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Sanatate


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

La psiholog

Categorie: Sanatate
Discuţie iniţiată de Fr33zyOffline
(101 răspunsuri)13.804 afişări

In alte tari sedintele la psiholog sunt considerate un lucru firesc, ba chiar recomandat atunci cand omul de rand simte ca are nevoie de un astfel de ajutor.

Daca rezultatele studiilor sunt adevarate si romanii sunt intr-adevar cei mai pesimisti oameni din Europa, ar insemna ca o mare parte din ei sa aiba nevoie de ajutorul psihologilor (dupa parerea mea). Dar de ce le e frica romanilor de medicii psihologi?
Sau oare nu tocmai din acest motiv (al lipsei unui astfel de ajutor) romanii sunt niste oameni tristi?

Ati fost vreodata la psiholog? Cunoasteti persoane care merg la psiholog? Credeti ca sedintele la un astfel de medic sunt benefice pentru o persoana sau sunt apa de ploaie?
Si mai ales: stiti sa faceti diferenta dintre un psiholog si un psihiatru?

Video ataşat:
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.1165 / 0.0572 (246)