Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Health Services


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

La psiholog

Category: Health Services
Talk started by Fr33zyOffline
(101 answers)13.850 times displayed

In alte tari sedintele la psiholog sunt considerate un lucru firesc, ba chiar recomandat atunci cand omul de rand simte ca are nevoie de un astfel de ajutor.

Daca rezultatele studiilor sunt adevarate si romanii sunt intr-adevar cei mai pesimisti oameni din Europa, ar insemna ca o mare parte din ei sa aiba nevoie de ajutorul psihologilor (dupa parerea mea). Dar de ce le e frica romanilor de medicii psihologi?
Sau oare nu tocmai din acest motiv (al lipsei unui astfel de ajutor) romanii sunt niste oameni tristi?

Ati fost vreodata la psiholog? Cunoasteti persoane care merg la psiholog? Credeti ca sedintele la un astfel de medic sunt benefice pentru o persoana sau sunt apa de ploaie?
Si mai ales: stiti sa faceti diferenta dintre un psiholog si un psihiatru?

Attached movie:
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1076 / 0.0490 (246)