Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Probleme practice


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

La dentist: cu anestezie sau fara ?

Categorie: Probleme practice
Discuţie iniţiată de GabiOffline
(105 răspunsuri)37.772 afişări

Va supara o masea, asa ca va faceti o programare la dentist. Nu va convine prea tare ora, pentru ca este in timpul programului de serviciu, dar nu exista alta varianta asa ca trebuie sa acceptati. In ziua respectiva, plecati din timp incat sa ajungeti la timp. Totusi, in cabinet este un alt pacient si trebuie sa asteptati inca o jumatate de ora fata de ora programarii. Cand in sfarsit va vine randul, va asezati in graba pe scaun si-i explicati doctorului ca probabil o plomba trebuie schimbata.

Doctorul confirma ca trebuie schimbata o plomba. Inainte sa inceapa, va avertizeaza ca la un moment dat ar putea sa doara. Si va sugereaza ca daca se intampla sa va doara tare, poate sa se opreasca si sa faca anestezie.

Si incepe. Mai intai cu freza aia mare, apoi cu freza mica (care tziuie ascutit). La inceput nu pare prea complicat. Dar dupa o vreme, incepe sa va sageteze cate o durere ascutita la anumite "piliri" cu freza. La un moment dat chiar va sageteaza destul de rau, dar doctorul va face semn ca totul este bine...

Va trece prin minte sa-i acceptati sugestia de la inceput, cu anestezia. Pe de alta, parte, va ganditi ca poate doctorul va va privi ciudat, ca nu rezistati la durere. Poate ca n-ar mai dura mult. Va grabiti sa va intoarceti la serviciu. Dar auuuuuu... iar m-a durut !...

Ce alegeti ? Cereti anestezie ? Rezistati cu stoicism pana la final ?

Tags: dentist, stomatolog
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
Voi cati dinti aveti in gura?
SUS
0.1080 / 0.0562 (257)