Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Shopping & Products


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Donez - Schimb...

Category: Shopping & Products
Talk started by STORMOffline
(79 answers)11.754 times displayed

Cu totii ne lovim de tot felul de obiecte prin casa de care nu mai avem nevoie sau care nu ne mai plac. De cele mai multe ori, dupa ce le aruncam aflam de la un prieten/prietena ca avea nevoie de acel obiect. Sau le tinem cu anii prin te miri ce colturi si poate daca le-am da la schimb pe ceva folositor, cuiva care are nevoie de acele obiecte, ambii am fii mai castigati.
La acesta tema facem troc sau donam diferite obiecte. Putem posta poze cu obiectele pe care le donam sau le dam la schimb si...asteptam doritori :)

Donez - Schimb...
Tags: donez, schimb
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Vreau sa donez sange...

Ce parere aveti despre SWINGING (schimbul de parteneri) ?

Haine vechi contra fasole
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1168 / 0.0490 (212)