Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Our opinion


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Pokémon Go

Category: Our opinion
Talk started by aishaOffline
(75 answers)15.628 times displayed
”Pokémon Go este un joc mobil free-to-play bazat pe locație realitate augmentată dezvoltat de Niantic și publicat de The Pokémon Company. Acesta a fost lansat în iulie 2016 pentru dispozitivele iOS și Android.” Așa zice Wikipedia. Mai este numit și ”jocul care a înnebunit lumea”. De parcă înainte de el era sănătoasă.
Recunosc, habar n-am ce presupune minunea de joc și n-o să mă tenteze în veci. Mi se pare (însă) uluitor impactul lui asupra societății. E suficient să cauți pe Google după numele jocului, că titlurile te lasă ca la dentist. Uite unul: ”MApN îi “avertizează” pe jucătorii de Pokemon Go că sunt trageri de luptă în poligonul de la Cincu”.
Pe voi v-a prins?
Pokémon Go
Tags: joc, pokemon go, urmărire
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1104 / 0.0544 (204)