Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Parerea noastra


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Pokémon Go

Categorie: Parerea noastra
Discuţie iniţiată de aishaOffline
(77 răspunsuri)16.866 afişări
”Pokémon Go este un joc mobil free-to-play bazat pe locație realitate augmentată dezvoltat de Niantic și publicat de The Pokémon Company. Acesta a fost lansat în iulie 2016 pentru dispozitivele iOS și Android.” Așa zice Wikipedia. Mai este numit și ”jocul care a înnebunit lumea”. De parcă înainte de el era sănătoasă.
Recunosc, habar n-am ce presupune minunea de joc și n-o să mă tenteze în veci. Mi se pare (însă) uluitor impactul lui asupra societății. E suficient să cauți pe Google după numele jocului, că titlurile te lasă ca la dentist. Uite unul: ”MApN îi “avertizează” pe jucătorii de Pokemon Go că sunt trageri de luptă în poligonul de la Cincu”.
Pe voi v-a prins?
Pokémon Go
Tags: joc, pokemon go, urmărire
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.0996 / 0.0459 (208)