Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Office Space


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Teambuilding-ul: formarea echipelor sau spalare de creier ?

Category: Office Space
Talk started by GabiOffline
(44 answers)9.872 times displayed

Sigur multi dintre voi lucreaza cu spor si drag la diverse companii multinationale. Sau daca nu, atunci sigur aveti sotii, soti, prieteni care lucreaza in astfel de companii. Ei bine, printre altele, aceste companii au adus in Romania, printre altele, conceptul de teambuilding (si nu ne referim la chefurile la birou, ca astea sunt vechi pe plaiurile mioritice). Ei, aici apar doua curente: pro, adica sunt cei care chiar se simt bine si interactioneaza bine in aceste iesiri, si contra, cei care cred ca de fapt treaba asta este doar o spalare de creier, ajuta inregimentarea mai usoara a oamenilor fata de interesele companiei, eventual ajuta foarte mult sociologul angajat sau colaborator al companiei in a trage diverse concluzii despre membrii echipei.

Ati participat la asa ceva ? Erau dintre cele in care mergeati singuri sau mergeau si sotii / sotiile ? Cum vi s-a parut ?

Ce parere aveti in general despre teambuilding ?

Teambuilding-ul: formarea echipelor sau spalare de creier ?
Tags: teambuilding, echipa, angajati, spalare, creier
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
La multi ani de handbal, Bianca Bazaliu!

Puterea nestiuta a creierului uman
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.2207 / 0.0586 (143)