Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: News & Politics


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Demisia?

Category: News & Politics
Talk started by nikkoOffline
(245 answers)27.720 times displayed

In februarie 2011, Karl-Theodor zu Guttenberg, ministrul Apararii din Germania a fost acuzat de plagiat dupa ce presa a aratat ca teza de doctorat continea mai multe pagini care nu ii apartineau si care nu aveau indicata sursa.
In urma presiunilor mediatice, Karl-Theodor zu Guttenberg si-a dat demisia.

In ianuarie 2012, Presedintele Ungariei Pal Schmitt a fost acuzat de plagiat dupa ce presa maghiara a prezentat mai multe fragmente din teza de doctorat a lui Pal Schmitt despre istoria Jocurilor Olimpice, care erau traduse din textele altor autori.
In luna aprilie, dupa ce Senatul Universităţii Semmelweis din Budapesta i-a retras titul de Doctor, Pal Schmitt si-a dat demisia invocand ,,probleme personale".

Iunie, 2012, Victor Ponta este acuzat de plagiat in revista Nature si in publicatia  Frankfurter Allgemeine Zeitung. Acestea sustin ca Victor Ponta a copiat sectiuni intregi ale tezei de doctorat fara a cita sursele.
Urmeaza demisia?

Va demisiona Victor Ponta ca urmare a scandalului legat de plagiatul lucrarii sale de doctorat ?Login to vote
View results
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.2004 / 0.0954 (538)