Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Humor and Offbeat


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Diseara TV

Category: Humor and Offbeat
Talk started by catanedelcuOffline
(316 answers)18.039 times displayed

Cum v-ati imagina un post TV diseara.ro ?

Aici ma refer, in primul rand, la staff-ul tehnic, dar nu numai ci si la emisiuni , prezentatori, etc. De exemplu, eu as vedea structura postului TV astfel :

Manager general  -  Gabi  ( normal, din moment ce e siteul lui si inca n-am reusit sa-mi gasesc grupul de dizidenti cu care sa-l inlatur de la putere printr-o revolutie sangeroasa :)))

Director executiv - Rally  ( singura femeie de pe lumea asta de care imi este frica :))))

Postul lui Nikko  -  Nikko ( evident, nu stiu care e cel mai rau om dintr-o companie,  ala care te penalizeaza cu 150% din salariu ... Director Economic, da, Nikko e director economic ca se pricepe la afaceri )

Director Redactia Divertisment -  Fr33zy & Magdu  ( Cum din orice subiect se ajunge la chestii zootehnice si in general la chestii pe care nu le mai intelege nimeni , redactia divertisment e potrivita )

Politic - Xsulescu si E-One  ( asta ca sa fim echidistanti politic. Pentru departamentul politic rezervam o incapere speciala izolata fonic , ignifugabila si dotata cu armaturi speciale , rezistenta la explozii sau implozii )

Ideologie, filosofie si , in general, aberatii pe care nu le citeste nimeni  -  Eu, normal :)))

Buletin de Stiri  - MariaR  (si Puffarina daca mai traieste :)))  ca rad cel mai frumos si la ce stiri avem in RO , trebuie ras en-gros !

Redactia Sport - Oneel si Cristian  ca astia cand explica ceva nu stii despre ce vorbesc, fotbal, hochei sau bungee-jumping.

Departamentul Stiinte / Tehnic  -  Skyler si Tincan care or sa se ocupe si de emisiunea de dimineata  ca se enerveaza rar sau deloc si dimineata e rau sa-ti faci draci pe stomacul gol .

Turism si Infrastructura - Valent si Filippo ( oamenii care tac si fac , sau asa lasa impresia macar :))))))

Psihiatrie si boli profesionale - Misterra  (normal, sa ne indrepte la loc spre dileala cand constata vagi tendinte de normalitate in comportamentul nostru )

Casa si Familia - Rebelled ( se stie, un profesionist in aceste probleme , a se vedea cele mai obiective si stiintifice sfaturi oferite de el in orice situatie  :))))  

Arta si Cultura  -  Efe  ca se pare ca are rabdare cu de-astea, sa  ne explice cum e cu tabloul de 43 de milioane si multe alte chestii. >:)

Cinematografie / Filme  -  Nictud ,  ca pe langa filmele pe care le-am vazut eu , el le-a vazut si p-alea la care eu nu m-am uitat decat 5 min :)))  Aici vreau sa-i dau lui Tincan una dintre emisiuni sa ne povesteasca un film , stie el, nici nu trebuie sa mai dau detalii :)))))))))))

Coordonatori programe  -  Adyctin si Aisha ( se pare ca sunt singurele persoane care au legaturi mai serioase cu realitatea , dar poate fi doar o parere subiectiva :)))))

Intrbare finala :  Cine sa prezinte Meteo sumar imbracat(a)  ?  :)))))))

Mai departe e treaba voastra, eu nu ma mai lungesc ca , desi as vrea, nu pot sa-i mentionez pe toti cei pe care ii simpatizez de aici , si deja am omis o gramada. Restructurati ! :D

Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.2606 / 0.1165 (682)