Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Health Services


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Asigurările obligatorii de sănătate nu trebuie plătite!

Category: Health Services
Talk started by GabiOffline
(9 answers)3.316 times displayed

Avocatul Florin Kovacs din Timișoara a înfrânt statul, după ce Casa de Asigurări de Sănătate l-a acuzat că are datorii de 800 de milioane de lei vechi.

Avocatul nu mai plătise de 10 ani asigurarea, după ce s-a săturat să fie batjocorit prin spitale. Câștigul avocatului ar putea să ajute orice român să scape de această taxă aberantă, care afectează salariile tuturor.

Florin Kovacs a refuzat să plătească asigurările de sănătate încă de acum 10 ani. Refuzul a pornit de la bătaia de joc din spitale. Pentru că nu a plătit, statul a vrut să îl execute silit, datoriile ajungând la suma de 20.000 de euro. Revoltat de situație, avocatul a deschis un proces, iar acum e printre puținii care nu mai trebuie să plătească asigurarea de sănătate la stat.

Acest sistem este o bătaie de joc. Am plătit taxele atâția ani, iar când am avut nevoie de ajutorul statului, mi s-au închis toate ușile-n nas. Am vrut să îmi duc copilul la spital, mi s-a spus că trebuie plătite toate analizele. Păi eu de ce am cotizat atâția ani cu bani la asigurările de sănătate. Am vrut ca tatăl meu să fie operat, dar de la spital mi s-a spus că intervenția chirurgicală trebuie plătită, pentru că cei de la Casa de Asigurări de Sănătate nu decontează decât parțial operația. Practic, eu am aruncat bani pe geam”, spune avocatul Florin Kovacs.

Revoltat de situație, avocatul din Timișoara a deschis un proces, iar Curtea de Apel Cluj și Înalta Curte de Casație și Justiție a decis: niciun român nu este obligat să încheie un contract cu Casa de Asigurări, deci asigurările de sănătate sunt parțial ilegale. Singura problemă este că pentru anularea taxei, fiecare român trebuie să deschidă astfel de proces.

Sursa: exclusivtm.ro.

 

Asigurările obligatorii de sănătate nu trebuie plătite!
Tags: asigurari, de, sanatate, stat
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Dieta vegană

Poti da examen pentru permisul de conducere daca vezi doar cu un ochi ?

Spune NU desfiintarii SMURD.

Sa ne intretinem sanatos!

7 alimente pe care nu ar trebui să le mănânci

Lentilele de contact... Da sau Nu?!

Sunt bolnav...

Hai sa ne globalizam!

Testarea HPV si examenul PAPANICOLAU

Ce mai repara romanul pe CASCO ?

Medicul de familie

Angajatii societatilor de stat sunt invitati sa fie solidari de bunavoie cu bugetarii

5 MOTIVE pentru a ne... MANCA CAINELE !

Va afecteaza / va bucura triplarea taxei de poluare pentru masinile second hand importate incepand...

Cancerul - moartea plina de viata

Exemplu de pacalire a statului de catre proprii slujbasi

Asigurarile RCA pentru tineri - un jaf bine pus la punct

Nu faci sex verde, nu trăiești bio!

Cum platim datoriile la bugetul de stat ?
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1253 / 0.0668 (73)