Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Food


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Retete dulci

Category: Food
Talk started by misterraOffline
(378 answers)25.218 times displayed
Nu sunt eu mare bucatareasa, dar din cand in cand imi place sa mai experimentez si sa ma mai joc de-a gatitul. Intentionez sa propun un coltisor culinar care sa cuprinda mai multe teme despre gatit. Azi vreau sa discutam despre prajituri, torturi, budinci, placinte si alte deserturi. As vrea sa propuneti retetele voastre preferate, sau retete rapide, sau retete inventate de voi dar care au dat nastere unor prajituri delicioase. Sau sa veniti cu intrebari daca aveti nevoie de ajutor. Iar cei experimentati in ale cofetariilor, ar putea sa impartaseasca niste secrete despre cum sa facem sa nu se taie glazura sau cum sa ne iasa blatul perfect.
Avand in vedere ca multi useri locuiesc in afara tarii, ar fi interesant sa se propuna si retete specifice tarilor respective. Iar pe cei care au folosit retete propuse aici, ii incurajez sa vina si sa spuna daca au fost utile si care au fost rezultatele.
A, da, si bineinteles, ar fi ideal ca argumentele sa fie sustinute cu poze.
Retete dulci
Tags: prajituri, tort, reteta, dulce
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Ce gatim azi?

Povestiti ce ciocolata va place... si ce ciocolata nu va place...

Daca ati fi o prajitura... sau ceva dulce... ce-ati fi ? Si de ce ?

Reteta voastra preferata de ceva dulce

Reteta de inghetata contra... racelii!
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.3142 / 0.1354 (801)