Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Food


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Reteta de inghetata contra... racelii!

Category: Food
Talk started by GabiOffline
(33 answers)7.392 times displayed

Pentru ca suntem in plin sezon de raceli si gripe, fenomen de care nu scapa nici cei mai onorabili participanti la discutiile de pe acest site, este cazul sa apelam la un remediu pentru astfel de imbolnaviri. Si ce remediu poate fi mai placut decat... o inghetata ? :)

Astfel, in SUA (mai precis, in Ohio) s-a lansat inghetata ce alunga raceala, aceasta continand ingrediente care treateaza simptomele virale ale racelii.

Inghetata contine miere si pectina lichida, pentru tratarea durerilor in gat, suc de lamaie si portocala, ghimbir si ardei iute si desi nu elimina complet virusul contribuie la intarirea sistemului imunitar in timpul bolii.

Pentru prepararea acestei inghetate sunt necesare 2 cani de suc proaspat de portocale, 1/3 cana suc de lamaie proaspat, 2/3 cana de zahar, 1/3 cana de miere, 1/4 lingurita de pudra de ghimbir, 80 de grame de pectina lichida, 1/8 lingurita de ardei iute si, optional, 2 - 4 linguri de coniac - care actioneaza ca un antiseptic.

Versiunea pentru copii contine un suc concentrat de cirese in loc de coniac.

Are cineva chef sa faca o proba? Hai, ca nu pare sa fie asa greu!

Reteta de inghetata contra...  racelii!
Tags: inghetata, reteta, retat de inghetata, contra racelii
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Ce gatim azi?

Retete dulci

Sex de la prima intalnire - argumente pro sau contra

Reteta voastra preferata de ceva dulce

Arta si fondurile publice: pro sau contra?

4/20

Abstinenta - pro sau contra ?

Studiu asupra calității înghețatei industriale
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0726 / 0.0347 (121)