Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Culture and religion


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

catanedelcu este invitat de americani la Detroit

Category: Culture and religion
Talk started by GabiOffline
(16 answers)8.322 times displayed

Write A House, o organizaţie nonprofit din Detroit, doreşte să repare miile de case abandonate de proprietarii lor care au părăsit acest oraş american aflat în faliment şi să le ofere scriitorilor din lumea întreagă care doresc să se multe în metropola americană.

Unul dintre membrii fondatori ai organizaţiei este Sarah Cox, directorul editorial al site-ului companiei imobiliare Curbed. Ea s-a mutat la Detroit, venind de la New York, în urmă cu trei ani, pentru a lansa un blog pentru acel site, potrivit huffingtonpost.com.

"În ultimii trei ani, am văzut progrese incredibile, însă există în continuare un spaţiu atât de mare care trebuie umplut în domeniul artelor literare", a declarat ea. Sarah Cox crede că şi alţi scriitori ar putea să îi urmeze exemplul.

"Acesta este un oraş în care au loc o serie de evenimente unice, istorice şi fascinante. Credem că există scriitori care şi-ar dori să vină aici şi să devină o parte din această poveste", a adăugat ea.

Organizaţia Write A House a achiziţionat deja trei case care au nevoie de reparaţii într-o zonă aflată la nord de Hamtramck, o enclavă cu o mare diversitate etnică din oraşul Detroit. Pe aceeaşi stradă se află Powerhouse Project, administrat de o organizaţie artistică a cărei activitate este în mod constant prezentată în publicaţii de circulaţie naţională, precum Juxtapoz.

Organizaţia Write A House speră să strângă 25.000 de dolari cu ajutorul site-ului de crowdfunding Indiegogo pentru a restaura "Peach House", prima casă ce va fi oferită scriitorilor care se vor muta în Detroit. Asociaţia Young Detroit Builders, care îi învaţă meseria de constructor de case pe tinerii din acest oraş, va ajuta la renovarea acelor locuinţe.

Donaţiile oferite prin această campanie de crowdfunding vor merge direct în conturile asociaţiei Young Detroit Builders.

Organizaţia Writer A House va accepta solicitări din partea scriitorilor în activitate cu venituri mici, începând din primăvara anului 2014. Aceştia sunt rugaţi să trimită pasaje din operele lor şi o scrisoare de intenţie. Juriul care va analiza cererile primite va fi alcătuit din Billy Collins, recompensat cu Premiul Naţional pentru Poezie, poetul Major Jackson, scriitorul şi scenaristul Dream Hampton şi directorul editurii Farrar, Straus & Giroux, Sean McDonald.

Scriitori din lumea întreagă - sau care locuiesc doar la câţiva kilometri de Detroit - sunt încurajaţi să aplice pentru această ofertă inedită.

Scriitorii desemnaţi câştigători vor locui în Detroit pentru cel puţin doi ani. Ei vor plăti organizaţiei Write A House o chirie simbolică, pentru a acoperi valorea taxelor şi a asigurării. Dacă vor rămâne în Detroit pentru cel puţin 24 de luni, vor primi contractul de proprietate al casei.

Asadar, Cataline, lasa Groenlanda si ia sansa asta in serios.

catanedelcu este invitat de americani la Detroit
Attached movie:
Tags: catanedelcu, scriitori, Detroit, americani, Write a House
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Rosia Montana - adevar si minciuna
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0804 / 0.0285 (87)