Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Cinema, Theatre, Newspapers & TV


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

La fund oare te poti sterge cu un ziar 3D ?

Category: Cinema, Theatre, Newspapers & TV
Talk started by GabiOffline
(33 answers)7.923 times displayed

Banuiesc ca stiti de "initiativa" de astazi a celor de la GSP, precum si a celor de la Prosport, de a scoate, fiecare in parte, "Primul ziar 3D din Romania. Mie chestia asta mi se pare o mare tampenie. De la inceput pana la sfarsit.

Cand am fost sa-mi iau Adevarul, de la chiosc, m-a intrebat, conspirativ, vanzatoarea, daca nu vreau si Gazeta, "ca azi e 3D"... O tinea ascunsa... Cica a fost cerere mare, ca avea ochelari 3D pe de-a moaca... Adica gratuit. Mi-a zis ca multe ziare au ajuns fara ochelari. Ma gandesc ca probabil s-or vinde pe la Obor, separat... Cine stie...

Ochelarii in sine sunt de toata jena. Trebuie sa-i tii cu mana ca sa citesti, ca strabunicii (nu au chestiile alea care se prind pe dupa urechi - sau cel putin astia de i-am primit eu nu aveau).

Ziarul arata jenant. Cand vezi cata campanie s-a facut... Sper ca de maine incolo o sa se revina la ziarul normal... Nu stiu ce li se pare mare afacere, pentru ca ziarul asa cum a fost astazi arata foarte rau. Nici nu-l mai poti citi ca lumea. Toate pozele sunt aiurea, daca te uiti fara ochelari, iar cu ochelari nu poti citi textul.

In ultima vreme e mare tam-tam cu 3D-ul. Probabil in curand vom auzi si de radio-uri 3D, sau website-uri 3D. Uite, de astazi diseara.ro eu propun sa fie primul website 3D. Adica in conversatiile cu muzica, poti sa-ti pui nu numai 2 boxe sa asculti, ba chiar si 3. 3D ne facem.

Si as avea o intrebare: cu ziarele astea asa mistoace, 3D, scuzati de intrebare... te mai poti sterge la fund ? Sau iti trebuie si ochelari ?

La fund oare te poti sterge cu un ziar 3D ?
Tags: ziare, prosport, gsp
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Prima tema a zilei: cartile, albumele de muzica si filmele atasate ziarelor

De ce ar plati cineva macar 1 ban pe "tabloidele" romanesti ?

Echidistanta in presa

Ce poti sa patesti cand esti ziarist roman, nu stii engleza si folosesti Google Translate

Studiul valorilor in Romania: masini, ziare, posturi TV, banci, bere, ciocolata, etc.

Jurnalul National, cel mai nesimtit dintre pamanteni

Viitorul meseriei de ziarist
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1241 / 0.0362 (116)