Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At us


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Constructia noului Stadion National a ajuns subiect de cacealma cu scop electoral...

Category: At us
Talk started by GabiOffline
(39 answers)5.606 times displayed

Cum nu aduce iarna ce aduce primavara, aflam astazi ca "Obiectivul de investiţii Lia Manoliu" va ramane cu doar 147.857.000 de lei, după ce i se vor lua 235.000.000 de lei din ce se alocase initial. Cel putin, asta este concluzia la care se va ajunge daca amendamentul propus de grupul consilierilor PD-L va fi aprobat de Consiliul General al Primariei Capitalei.

Urmarea poate fi citita, in ton glumet (cum altfel, de fapt ? ca doar romanii trec repede peste toate greutatile cu cate o mica gluma) aici.

Later edit: iata ce-a declarat astazi Primarul Capitalei Sorin Oprescu pentru GSP:

"Din punctul de vedere al partidului de guvernămînt, este doar un joc de imagine ieftin şi o mare cacealma făcută în faţa marelui orizont de aşteptare al opiniei publice româneşti în acest sens.
Guvernul face asta pentru a bloca primăria să termine stadionul şi pentru a veni Guvernul, salvator, cu banii necesari şi pentru a-şi asuma apoi un proiect care nu este nici al meu şi nici al lor!
"

Constructia noului Stadion National a ajuns subiect de cacealma cu scop electoral...
Tags: stadionul, national, capitala
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Discovery Channel vs National Geographic

Jurnalul National, cel mai nesimtit dintre pamanteni

Uite unde am ajuns: impuscaturi pe Calea Mosilor din Capitala (VIDEO)
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0926 / 0.0434 (132)