Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At us


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Ce mai bem, ce mai mancam, ce mai furam: un pod rutier

Category: At us
Talk started by GabiOffline
(57 answers)4.754 times displayed

Hotii de fier vechi din Constanta au intrerupt legatura intre localitatile Cuza Voda si Nicolae Balcescu dupa ce au dezmembrat un pod rutier bucata cu bucata.

Ce poti sa faci cu trei hoti care-si cunosc bine meseria ? Sa tai cu totul un pod rutier, in numai doua zile. Asta rezulta dintr-o stire difuzata astazi de Antena 1.

Satenii din Cuza Voda au fost cei care au dat alarma cand au vazut ca legatura cu localitatea Nicolae Balcescu le-a fost intrerupta. Culmea tupeului, cei trei pretindeau ca desfasurau operatiunea cu buna stiinta a Consiliului Local al comunei Nicolae Balcescu. Politistii alertati de sateni nu i-au crezut pe cuvant si le-au intocmit dosar penal pentru furtul unui bun public. De fapt, hotii se pregateau sa incarce marfa (fierul extras) in momentul in care au fost prinsi.

Rezultatul ? Peste o suta de tone de fier si gramezi de moloz, asta a mai ramas acum din podul care facea legatura intre localitatile Cuza Voda si Nicolae Balcescu. Ceea ce autoritatile au construit in luni de zile, hotii de fier vechi au daramat in 48 de ore.

Ce mai bem, ce mai mancam, ce mai furam: un pod rutier
Tags: pod, rutier
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1111 / 0.0528 (169)