Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At Home


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

O altfel de...propunere...

Category: At Home
Talk started by eu.soniaOffline
(25 answers)4.740 times displayed

E vorba de cererile in casatorie :)

ok, sa recunoastem, e un moment special. nu te invita la cina, la film sau intr-o excursie oarecare....e o invitatie la o experienta ce dureaza o viata ...sau asa se presupune. de obicei e o propunere intentata de el...chiar si din iniativa ei :))

am trecut de perioada si mentalitatea veche, cand "petitul" era un eveniment ce implica (prea) multi oameni. in esenta a fost...si va ramane mereu...o problema ce se rezuma la 2(doar doi)... ok, o sa-mi spuneti de bigami cu 7 neveste...dar si pe alea le adopta pe rand! :)))

si acum experientele vor fi diverse, de la cei casatoriti sau macar logoditi...si de la cei (si mai mult "cele") care au niste asteptari pentru momentul acesta..sau chiar o obsesie...un zambet pastrat si niste emotii ascunse undeva in subconstientul nostru :)) cat de extrema, clasica, simpla, eleganta, emotionanta, a fost sau vreti sa fie o ...."banala" cerere in casatorie? :)))

voi...sau cunoscutii, parintii sau prietenii.... in ce context, mediu, loc, anotimp, moment al vietii....v-ati hotarat viitorul?    ...in afara de misterra...care stim deja ce a facut in 11 sept. acum cativa ani...in central park, NY :D

O altfel de...propunere...
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0718 / 0.0278 (94)