Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Casnice


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

O altfel de...propunere...

Categorie: Casnice
Discuţie iniţiată de eu.soniaOffline
(25 răspunsuri)5.040 afişări

E vorba de cererile in casatorie :)

ok, sa recunoastem, e un moment special. nu te invita la cina, la film sau intr-o excursie oarecare....e o invitatie la o experienta ce dureaza o viata ...sau asa se presupune. de obicei e o propunere intentata de el...chiar si din iniativa ei :))

am trecut de perioada si mentalitatea veche, cand "petitul" era un eveniment ce implica (prea) multi oameni. in esenta a fost...si va ramane mereu...o problema ce se rezuma la 2(doar doi)... ok, o sa-mi spuneti de bigami cu 7 neveste...dar si pe alea le adopta pe rand! :)))

si acum experientele vor fi diverse, de la cei casatoriti sau macar logoditi...si de la cei (si mai mult "cele") care au niste asteptari pentru momentul acesta..sau chiar o obsesie...un zambet pastrat si niste emotii ascunse undeva in subconstientul nostru :)) cat de extrema, clasica, simpla, eleganta, emotionanta, a fost sau vreti sa fie o ...."banala" cerere in casatorie? :)))

voi...sau cunoscutii, parintii sau prietenii.... in ce context, mediu, loc, anotimp, moment al vietii....v-ati hotarat viitorul?    ...in afara de misterra...care stim deja ce a facut in 11 sept. acum cativa ani...in central park, NY :D

O altfel de...propunere...
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
SUS
0.0911 / 0.0260 (92)