Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At Home


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Debransatii vor fi obligati sa achite caldura degajata din tevile si peretii vecinilor

Category: At Home
Talk started by GabiOffline
(79 answers)15.506 times displayed

Costurile pentru incalzirea partilor comune s-ar putea tripla din aceasta iarna. Cei care s-au debransat total de la sistemul centralizat de termoficare ar putea fi obligati sa achite intre 30 si 50% din factura la caldura. Potrivit unei intiative legislative, cota parte pentru incalzirea partilor comune ar putea creste de la 10% cat este in prezent, pana la 50%.

Pana acum, proprietarii care erau debransati de la sistemul centralizat de termoficare, in cazul in care isi izolau pe cheltuiala proprie conductele care tranzitau apartamentele, puteau fi scutiti de plata incalzirii pentru partile comune prin decizia presedintelui.

Potrivit expunerii de motive la proiectul legislativ, "in toata Romania exista numeroase reclamatii prin care cetatenii isi exprima nemultumirea fata de modul de calcul al energiei termice consumate pentru partile comune la nivelul asociatiilor de proprietari. Aportul de cadura trebuie platit de toti proprietarii din bloc deoarece beneficiaza direct sau indirect de caldura".

Sursa: Antena3.

Nu stiu cum va suna voua treaba asta, dar eu am impresia ca asta este doar o incercare de a se tine in viata, artificial, RADET-urile. Pai, multa lume conectata la sistemul central de incalzire se vaita, iarna, ca este frig in apartamente, si atunci ce pretentii poti avea sa iei bani de la vecinii deconectati ? In plus, toata discutia asta are asa, un iz de cearta suburbana.

Dup-aia, se mai pune o problema: daca ma deconectez de la retea si-mi pun centrala proprie, sa ma apuc sa le cer bani vecinilor pentru ca le dau si lor caldura, cica, prin pereti ? Nu-i hilar ?

Eu am centrala proprie acasa si stau la casa, asa ca nu am cine stie ce date despre problema asta. Voi sunteti conectati la sistemele centralizate de incalzire ? Chiar se vor scumpi cheltuielile de 3 ori ? V-ati deconectat ? Va ganditi sa faceti asta ? Cat platiti pentru "incalzirea prin pereti" ?

Debransatii vor fi obligati sa achite caldura degajata din tevile si peretii vecinilor
Tags: Debransatii, vor, fi, obligati, sa, achite, caldura, degajata, din, tevile, si, peretii, vecinilor, RADET
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1220 / 0.0503 (208)