Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


FilmBox Family Program FilmBox Family

Duminica
8
decembrie
Luni
9
decembrie
Marti
10
decembrie
Miercuri
11
decembrie
Joi
12
decembrie
Vineri
13
decembrie
Sambata
14
decembrie
07:55  Episoade pierdute cu Lucy
09:00  Copiii surorii mele
CopiiiWencke Barfoed, Peter Gantzler, Niels Olsen
10:15  Călătoriile lui Tommy Tricker
CălătoriilePaul Popowich, Tony Barry, Ron Lea
12:00  Bach si Bottine
BachUnica pasiune a burlacului Jonathan este muzica lui Bach. Ultimul lucru de care avea nevoie este o nepoată de demult pierdută, cel puțin asta a crezut înainte de sosirea micuței Fanny în vârstă de 11 ani și a bucății sale de broccoli mirositor.

Fanny, care tocmai a devenit orfană, are o...
13:40  Scrisoare pentru rege
ScrisoareLa doar 16 ani, Tiuri îşi riscă viitorul de cavaler atunci când primeşte ordin să livreze în secret o scrisoare regelui din Unauwen. Aceasta e o poveste de demult, din vremea cavalerilor - un film despre adevărata însemnătate a iubirii, prieteniei, loialităţii şi curajului.
15:30  Delicatețe
12
ProblemeO tânără franţuzoaică şi-a pierdut de curând soţul şi încă îl jeleşte. Dar starea i se schimbă când atenţia îi este atrasă de colegul ei suedez. Povestea romantică, dulce-amăruie este presărată cu multe detalii comice şi gaguri irezistibile.
17:15  Marele tărâm al celor mici
Ken Roberts, Michael J. Anderson, Karen Elkin
18:50  Jonathana și vrăjitoarea
12
JonathanaTânăra Jonathana creşte fără mamă, care îi lipseşte, deşi tatăl său o iubeşte foarte mult. Fata se simte singură şi face totul să găsească o candidată potrivită pentru a fi mama sa. În timpul căutărilor sale, fata ajunge în casa unei femei care este considerată de toată lumea o vrâjitoare.
20:15  Liftierul zburător
Victor Löw, Henny Vrienten, Claire Johnston
22:00  O prietenă deosebită
OUn băiat eschimos vine plutind pe un aisberg într-o aşezare din nordul Islandei şi este considerat a fi un emisar al diavolului şi cauza greutăţilor aduse de o iarnă severă. Dar când băiatul se împrieteneşte cu localnicii se dovedeşte a fi mai mult o binecuvântare decât un blestem.
23:25  Piraţii marelui lac sărat
PiraţiiKirk Redgrave şi Flint Weaver s-au cunoscut cu doar trei săptămâni în urmă. Asta nu i-a împiedicat însă să devină cei mai mari piraţi pe care Marele Lac Sărat i-a văzut vreodată. Viaţa de pirat nu este fix aceea pe care o vedem în filme. Pentru Flint este una a ratării. Pentru Kirk, una lipsită de...
00:50  End of program
06:10  Bombă cu apă pentru pisica grasă
UdensbumbaMartha (8 ani) şi micuţa Linda (4 ani) au nevoie de mătuşa lor pentru o perioadă scurtă de timp. Părinţii fetelor au plecat în altă parte pentru a asigura un trai mai bun familiei.

Întâlnind-o pe mătuşa sa Una, Martha începe să afle secretele artei compromisului. Ea este convinsă că vorbele...
SUS
0.1722 / 0.1203 (41)