Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Umor si... katerinka


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Adevar sau provocare

Categorie: Umor si... katerinka
Discuţie iniţiată de misterraOffline
(749 răspunsuri)82.048 afişări

Reinventam putin jocul si il adaptam pentru lumea virtuala. Va mai trebuie probabil ajustat, dar o sa il reparam din mers daca vedem ca ceva nu functioneaza.
Ideea e ca cineva spune ce alege, dintre adevar sau provocare. Si a doua persoana vine cu o intrebare sau propune o provocare. Urmatoarea persoana (care teoretic ar trebui sa fie cea care a zis initial daca alege adevarul sau provocarea) vine si raspunde sau executa provocarea. Si daca nu e aceeasi persoana, asta e, tot va trebui sa raspunda conform cu alegerea initiala.
La intrebari nu mai bag, intrebati ce vreti voi, dar la provocari sa incercati sa propuneti provocari adecvate virtual, sau care pot fi teoretic verificate (nu o sa ii provocam sa mearga sa sune la usa vecinei si sa ii ceara o farfurie de prajituri :D (decat daca pot dovedi ulterior, cu poze sau clipuri). Dar putem sa ii provocam sa scrie ceva, sa deseneze, etc)

Asadar, va provoc... sa spuneti adevarul :D

Tags: secret, adevar, provocare, minciuna
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Discuţii similare:
CU masca si fara masca

Loc de "turnat" secrete

Cum va dati seama cand partenerul vostru va... minte???!!!

Femeile tin un secret maxim 47 de ore

Minciuna .. cu picioare lungi

Adevarat sau fals: Minciuna, un rau necesar si cotidian. Argumentati.

Sa nu crezi ce-ti spun acum... Vorbele-mi sunt vant nebun...

Secretul longevitatii

Credeti ca avem o justitie ce cauta adevarul si dreptatea ? "Esti condamnat, daca esti sarac !"

Cum reactionati cind sinteti subapreciati si jigniti?
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.6839 / 0.3114 (1348)