Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
Înregistrează-te
Autentificare
  

cat conversatii Conversaţii: Sarbatori, obiceiuri, traditii


Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.

Propune o nouă temă de discuţie
Caută conversaţii după cuvinte cheie

Mesaje aniversare, mesaje de zi de nastere

Categorie: Sarbatori, obiceiuri, traditii
Discuţie iniţiată de GabiOffline
(125 răspunsuri)23.744 afişări

Haideti sa strangem aici mesaje de zile de nastere, mesajele aniversare sau cele pentru urari, cand vrei sa spui La Multi Ani, felicitarile de zi de nastere sau de Anul Nou sau de Craciun, de fapt toate felicitarile si mesajele de dragoste sau simplele urari. Adica posibile mesaje de trimis prin sms sau prin email, sau chiar si cele ce se pot spune prin viu grai.

Exemple:

- Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. La Multi Ani!

- Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

- La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite.

Mesaje aniversare, mesaje de zi de nastere
Răspunde
Răspunsuri
Răspunsul tău:
Click aici pentru a te autentifica
Propune o nouă temă de discuţie
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
SUS
0.1280 / 0.0575 (282)