Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Versus


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Dezbatere pe tema Poza zilei

Category: Versus
Talk started by BulaOffline
(46 answers)4.341 times displayed

Am tot vazut zilele astea tot soiul de comentarii ale unor oameni care au anumite frustrari in legatura cu "Poza zilei".

Ca sa nu mai umplem acolo cu comentarii aiurea am decis sa pornesc aceasta tema de discutie prin care sa rezolvam problema odata pentru totdeauna. Sper sa nu dau apa la moara scandalagiilor si ma astept la niste discutii civilizate.

Sunt inscris de mai bine de 6 ani pe acest site (la aproximativ 1 an de la lansarea lui in acest format, daca nu ma inseala memoria). Nu m-am implicat foarte activ in comunitate dar am vazut-o crescand, si am vazut relatiile care s-au infiripat in aceasta comunitate si de asemenea devotamentul lor. Acest site si-a pus amprenta asupra fiecarei persoane care s-a integrat si oricine s-ar putea integra atata timp cat ar avea atitudinea potrivita.

Nu mai sunt tocmai la curent cu modul de selectie a fotografiilor de la "Poza zilei", insa stiu ca intotdeauna au existat nemultumiti. A fost o vreme cand tot niste persoane frustrate (si pe atunci si cu varste pe masura) inundau site-ul cu comentarii de genul "veche","naspa","nasoala","am mai vazut-o" etc.
Problema respectiva a fost rezolvata prin sublinierea cuvintelor respective.

A existat problema sectiunii "Bancul zilei" unde din nou erau nemultumiti, oricum majoritatea scriind bancuri la comentarii asa ca s-a introdus metoda votului.

Aceasta metoda a votului nu este viabila pentru "Poza zilei" odata din cauza nevoii alocarii unui anumit spatiu online pentru a uploada pozele respective si pe de alta parte ar transforma site-ul intr-unul gen 9gag.... cu tone si tone de imagini interminabile. Pentru ca sa evitam chestia asta avem sectiunea "Imaginea zilei" la conversatii.

Cand am propus eu ultima poza imi amintesc ca mi-a fost acceptata dar asteptam cam 1 luna si jumatate ca sa ii vina si randul pozei mele. Nu stiu daca se mai procedeaza asa, si ca sa excludem astfel de certi eu as propune sa se revina la metoda asta (desi tot vor fi oameni frustrati)

In concluzie as dori sa va aud opiniile (unele pertinente si cu argumente, fara improscari de noroi, fara comentarii ironice, si intr-o maniura cat mai civilizata) in legatura cu aceasta tema

Tags: poza, zilei
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Fotografiaza cuvantul!

Vorba zilei

Ce a vrut să spună?

Realizati o compunere folosind urmatoarele cuvinte...

O poza, o poveste

O poza pe care am facut-o in Viena, in vara.

Iata ce poti sa patesti cu Politia Romana cand vrei sa obtii material pentru "Poza zilei" !

Cum explicati...

Fotografia

O poza, o poveste...

Portia de umor (I)
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0901 / 0.0441 (144)