Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Sports


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Dustin Brown

Category: Sports
Talk started by aishaOffline
(2 answers)10.056 times displayed
Nu mă pricep și n-aș putea descrie acest fenomen mai bine decât CTP, așa că... Maestre, ai legătura!
”Cel mai spectaculos jucător de tenis al timpurilor noastre nu e, totuși, Roger Federer. Cu atât mai puțin ceilalți trei mari, Djoković, Nadal sau Murray. Marele Artist se numește Dustin Brown, locul 102 mondial.
L-am mai văzut pe acest neamț de culoare, purtând tricouri galbene cu cap de mort, longilin, fibros și fin ca o împletitură de corzi de arc, umilindu-l cu un 6-4, 6-1 pe Rafael Nadal la Halle, tot pe iarbă. La Wimbledon însă, Nadal, de două ori campion pe iarba fiarelor, a luptat din greu, a dat tot ce a putut ca să-i facă față acestui gangsta, rasta, reggae cu coadă din șpan negru până la noadă.
A avut de înfruntat lovituri plecate dintr-o rachetă parcă extraterestră – când țâșnește spre fileu și coada i se împrăștie oscilând șerpește în aer, Dustin Brown chiar aduce a alien! Servicii împușcate cu o medie de peste 200 de km/h, urmate de voleuri plasate cu „mână moartă”, cum n-am mai văzut de la John McEnroe încoace, retururi din săritură, cu trunchiul și picioarele drepte, plesnite plat doar din timingul mișcării rachetei (nimeni în lume nu face așa ceva!), și apoi scurte imposibile, puse din orice poziție, și cu dreapta, și cu reverul.
Iar demivolé-uri din apropierea fileului si semidistanță ca ale lui Dustin, eu, unul, nu-mi amintesc decât la Muschetarul Henri Cochet, acum mai bine de 80 de ani.
Nu mai vorbesc de atacurile pregătitoare lungi cu slais, gen Rod Laver sau Ken Rosewall, care l-au făcut pe Nadal să se împiedice în propriile picioare... Un fel de istorie vie a tenisului.
Dustin Brown are cea mai puțină rutină în joc din lume. Creează lovituri aproape la fiecare punct, inventează poziții nemaivăzute față de minge, mișcări ale poignet-ului care nu pot fi reproduse de niciun computer. Ce face el se poate numi brownis, un tenisart care nu poate fi învățat, nici copiat, de nimeni.
Nadal-Brown: 5-7, 6-3, 4-6, 4-6. A fost o bucurie rară pentru mine să văd forța și rezistența unuia dintre coloșii all times ai tenisului, anihilate, în necruțătorul an 2015, de o rachetă ținută ca un penel de pictor.”
Cum vi se pare? Ce traseu îi preziceți?
Dustin Brown
Attached movie:
Tags: Dustin, Brown, tenis, Alien
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Sanii si tenisul Simonei Halep

Tenis

M-a lovit pentru că meritam.

Sorana Cîrstea a reuşit victoria zilei a doua la Australian Open

Presa romaneasca, tenisul, romanii si rasismul

Gail Falkenberg isi traieste visul

Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands sînt campioni la Australian Open!

Norocosul...

"Romania overwhelms Ecuador in Budapest"
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0708 / 0.0278 (59)