Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Regional


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Ei, daca facem si cafenea, atunci merge !

Category: Regional
Talk started by GabiOffline
(25 answers)3.655 times displayed

Autorităţile au planuri mari pentru Parcul Tineretului din Capitală. Acolo va fi înfiinţat cel mai mare Aqua Park din România.

Directorul Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti, Radu Popa, spune la RFI că lucrările vor începe la 1 martie, iar investiţia costă 25 de milioane de euro, bani asiguraţi de firme private. Proiectul se intinde pe 5 hectare si pentru constructie autoritatile au semnat un parteneriat cu firmele private. Primaria are terenul, iar companiile acopera investitia de 25 de milioane de euro. Vor fi construite bazine de înot, o sală de fitness şi un patinoar.

Aquaparkul capitalei se va intinde pe o portiune din Parcul Tineretului, situata intre Sala Polivalenta si Palatul Copiilor. La intrare va avea o parcare cu 500 de locuri. Biletul de intrare va costa aproximativ 50 de lei, dar vor fi si abonamente mai scumpe, pentru centrele de fitness si spa.

Din cate stiu, parcul a mai pierdut vreo 2 hectare, din astfel de motive. Nu vad sa se vorbeasca prea mult de faptul ca pentru a se construi pe cele 5 hectare, trebuie pusi la pamant si niste copacei. In plus, nu cred ca pe langa bazinele alea de inot nu se va pune si de-un mall-utz. Ca, deh, trebuie si-o cafenea ceva.

Cand s-a pus problema sa se faca aici Catedrala Neamului, sau cum se mai numea constructia aceea, s-a spus ca nu, nu se poate. Ei, dar daca se pune si de-o cafenea... MERGE ! Cu cafenea e OK !

 

Ei, daca facem si cafenea, atunci merge !
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0948 / 0.0378 (98)