Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Regional


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Care sunt Podul Lacul Tei si Podul Bordei ?!

Category: Regional
Talk started by GabiOffline
(8 answers)3.938 times displayed

Uite, am citit urmatoarea stire:

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, pe mai multe sectoare de drum, din cauza lucrarilor de reabilitare care vor incepe de luni, 15 februarie, la Podul Lacul Tei si la Podul Bordei, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Primariei Capitalei.

Din cauza lucrarilor de reabilitare la Podul Lacul Tei, incepand cu data de 15 februarie 2010,  ora 10,00, se instituie urmatoarele restricţii de circulaţie: vor incepe lucrarile la banda 1 de circulaţie (cea de langa trotuar) pe ambele sensuri de circulaţie. Circulaţia auto se va desfasura pe ambele sensuri pe cate o banda de circulaţie, respectiv pe banda 2. Aceasta restricţie se menţine 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, pana pe data de 15 aprilie 2010.

De asemenea, incepand cu data de 15 februarie 2010 ora 10,00 incep lucrari de reabilitare si la Podul Bordei, cu urmatoarele restricţii de circulaţie: vor incepe lucrarile la sensul de circulaţie dinspre B-dul Caramfil (Ambasada Chinei) spre B-dul Aviatorilor (Piaţa Charles de Gaulle). Circulaţia se va desfasura pe ambele sensuri pe cate o banda de circulaţie. Aceasta restricţie se menţine 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, pana la data de 15 aprilie 2010.

La ambele lucrari, zona de lucru va fi delimitata cu balize cu lumina galbena intermitenta (pe perioada nopţii) impreuna cu toate semnele de circulaţie necesare unei dirijari clare a circulaţiei auto.

Explicati-mi si mie daca stiti: care naiba sunt Podul Lacul Tei si Podul Bordei ?! Eu n-am mai auzit de ele pana acum !

Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0640 / 0.0290 (70)