Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Our opinion


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Apartament la mansarda

Category: Our opinion
Talk started by andreiu16Offline
(130 answers)12.917 times displayed
Principalul avantaj al unei astfel de achizitii este pretul mai redus decat cel al locuintelor aflate la alt etaj (chiar parter). Dezavantajele par a fi mai multe: hidroizolatie proasta + izolatie termina proasta, care pot duce la temperaturi foarte scazute pe timpul iernii si foarte ridicate vara + eventuale reparatii la acestea suportate de obicei doar de cel care sta la mansarda.

Care este parerea voastra despre achizitia unui apartament la mansarda? In strainatate (ca sunt pe site si persoane care locuiesc in afara granitelor tarii) cum este privit acest aspect?
Apartament la mansarda
Tags: Apartament la mansarda
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1451 / 0.0727 (311)