Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: News & Politics


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Neuronul, bata-l vina!

Category: News & Politics
Talk started by aishaOffline
(22 answers)6.110 times displayed

"Exercitiile mentale, cat si activitatile care iti pun mintea la contributie, iti antreneaza creierul si il ajuta sa devina mai puternic.  La fel ca ca in cazul exercitiilor fizice care iti intaresc si infrumuseteaza corpul si exercitiile de stimulare au capacitatea de a stimula activitatea creierului, deci implicit concentrarea, memoria si gandirea.
Incearca sa iti pui creierul la munca in fiecare zi, chiar daca este vorba de exercitii simple, de memorare a unor lucruri sau de teste de cultura generala." (acasa.ro)
Va propun un vers, pentru care sa gasim altele, respectand rima si ritmul. Puteti propune si voi, urmand sa adaugam pe unde ne "loveste" inspiratia!
  Frunza verde de mohor...

Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0725 / 0.0318 (96)