Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Love & Sex


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Poveste neincheiata

Category: Love & Sex
Talk started by LulliaOffline
(45 answers)7.975 times displayed

Povestea mea dureaza de 8 ani. Ne-am cunoscut, am fost impreuna un an, ne-am desparit din cauza distantei si a unor orgolii prostesti. Fiecare si-a vazut de viata cu alti parteneri dar am continuat sa ne iubim (noi avand impresia ca suntem amici). Ne scriam, ne sunam, ne confesam.
Dupa o vreme am realizat amandoi ca ramasesera multe lucruri neincheiate in povestea noastra si cum nu eram 100% fericiti cu persoanele cu care eram in acel moment, am hotarat sa ne mai dam o sansa. Nu s-a putut insa in acel moment, din diferite motive. Cand a devenit liber, eu l-am rugat sa mai astepte putin dar in scurt timp a devenit nerebdator si iritabil. Si-a gasit o alta prietena, cu care s-a mutat imediat impreuna, am suferit, mi-a scris ca nu ma mai iubeste, am suferit din nou si asta a fost.
M-am indragostit dupa un timp la randul meu de un tip misto dar la scurt timp m-a cautat el, spunandu-mi ca a incercat sa ma uite, sa se amageasca dar ma iubeste inca. Spre surprinderea mea, declaratia lui m-a bulversat total si m-a aruncat in confuzie. Au urmat doi ani pana in prezent in care se jura ca doar pe mine ma iubeste, insa sta in continuare cu prietena lui, sustinand ca nu o poate parasi pentru ca e labila emotional. M-am consumat mult in acest timp, pentru ca simt ca il iubesc pe cel cu care sunt si care recent m-a cerut in casatorie dar ma chinuie si lucrurile neterminate din fosta poveste.  Acum un an am luat si o pauza totala de relatie, vrand sa-mi limpezesc gandurile, eram deci single si in acel moment cheie, care a durat vreo 4 luni, el a ramas tot in relatia lui, incapabil sa o rupa.
Ce ma sfatuiti sa fac pentru a ma elibera de stresul asta emotional enorm?

Cum te poti elibera de trecut?Login to vote
View results
Tags: Poveste, neincheiata
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Situatii extrem de penibile in care v-ati aflat.

O frumoasa poveste de dragoste

Hotel Central

Vreti sa scriem IMPREUNA o... povestire ? Sau o nuvela... sau... o poveste...

Sa continuam povestea...!!

O poza, o poveste

Puteti sa adaptati o poveste ascultata in copilarie?

Voi l-ati pierdut pe Fat Frumos?

O poza, o poveste...

Nu scriu, de obicei, dar de data asta...
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1061 / 0.0472 (143)