Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Habits & Traditions


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Cadouri cu ocazia venirii anotimpului rece. Inghetat, chiar.

Category: Habits & Traditions
Talk started by penelopaa1Offline
(102 answers)9.672 times displayed

Ca tot suntem in prag de sarbatorile de iarna, as dori ca fiecare dintre voi (nu si obligatoriu) sa ne impartaseasca mai in detaliu sau pe larg cam ce cadouri sau remuneratii materiale si-a dori sa primeasca de Craciun, Sfantul Nicolae, Revelion, Sfantul Ion s.a.m.d.? Ba mai mult, daca considera ca merita lucrul acesta si, la randul lor, cam la ce s-au gandit ei sa-si onoreze prietenii/ rudele/ cunostintele si nu numai cu aceasta ocazie.

Incep eu: Consider ca nu am fost atat de cuminte/ ascultatoare anul acesta (2016) si, ca atare, nu ma astept sa  primesc mare lucru. De fapt, indiferent daca am fost/ stat sau nu in banca mea, tot nu am primit ceea ce mi se cuvenea, de fapt. Nu-i bai, ca deja m-am obisnuit.

Cat despre oferit cadouri celorlalti, cam da. Ca eu ma gandesc mai mult la altii decat la mine. De data aceasta, nu stiu ce si cum/ nu am facut planuri in asta sens. Adica, trebuie sa-mi mai verific inca o data bugetul pe luna in curs.

Cadouri cu ocazia venirii anotimpului rece. Inghetat, chiar.
Attached movie:
Tags: inspiratie, spirit de imaginatie
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Fotografiaza cuvantul!

Proiecte pentru zile ploioase

Sa continuam povestea...!!

Imaginatie de cersetor

Daca maine viata bate filmul...

Concert de Craciun - Vineri 13 Decembrie 2013 - Intrarea Libera - Biserica Italiana Bucuresti - Lang
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1178 / 0.0495 (259)