Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Food


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Te-as manca dar spune-mi cum

Category: Food
Talk started by misterraOffline
(255 answers)22.833 times displayed
Ideea mi-a venit in urma unor comentarii, la diferite teme, legate de fructe sau legume cu care nu suntem invatati. De multe ori suntem sceptici in a cumpara diferite fructe sau legume pe motiv ca nu stim cum se curata/desfac/consuma sau ce gust au, si probabil am fi placut surprinsi daca am avea curajul sa incercam.
Suntem destul de colorati din punct de vedere al tarii de domiciliu incat sa putem aduce in discutie o gama variata de fructe pe care le putem analiza. Bineinteles, daca e cineva curios.
Care a fost cel mai neobisnuit fruct pe care l-ati consumat? V-a convins sau a fost "a one time experience"?
Tot aici, daca vreti, puteti aminti cateva beneficii ale acestor fructe.
Te-as manca dar spune-mi cum
Tags: fruct, exotic, rodie, sharon
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.2263 / 0.1015 (557)