Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: Food


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Regula celor 5 secunde

Category: Food
Talk started by nikkoOffline
(93 answers)7.118 times displayed
„Regula celor cinci secunde" spune că dacă ai scăpat pe jos un aliment și îl ridici în mai puțin de cinci secunde, acesta poate fi consumat în siguranță și nu îți periclitează sănătatea.
Consumul alimentelor care au căzut pe jos este o practică frecvent întâlnită. În urma unui sondaj realizat de Universitatea Aston, experții au observat că 87% dintre cei chestionați au mâncat sau ar mânca un produs, chiar dacă a căzut pe podea. Mai mult de jumătate dintre aceștia au fost femei. De asemenea, dacă ar consuma produse căzute pe podea, circa 81% dintre femei ar apela la regula celor 5 secunde.

Voi ati manca un produs cazut pe jos ( chiar si respectand regula celor 5 secunde) ?
Regula celor 5 secunde
Tags: regula secunde aliment
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Cum sa te speli pe maini

Ceasul, ceasurile...
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1127 / 0.0495 (239)