Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: At us


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Luptatorii SIAS trag la sorti cine poarta veste antiglont in misiuni

Category: At us
Talk started by GabiOffline
(33 answers)13.126 times displayed

SIAS inseamna Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. SIAS face parte din Politia Romana. Anul acesta, pe 19 iunie, au aniversat 15 ani de la infiintare.

În ultimii 10 ani, luptătorii SIAS au participat la aproape 2.000 de misiuni specifice în condiţii de pericol maxim. Au participat la anihilarea celor mai periculoase grupări infracţionale.

De activitatea SIAS se leagă reţinerea greilor lumii interlope din România, dar şi a infractorilor cu renume internaţional precum Francisc Bancsa - fost legionar în legiunea franceză, acuzat de comiterea unor jafuri armate la bănci din Belgia, Cojocaru Constantin - supranumit "Pisica" sau "Passaris de România", evadat din închisoarea de maximă securitate din Serbia şi prins datorită rănilor provocate prin împuşcare de luptătorii SIAS.
Clanuri cunoscute ca Duduienii, Caranii, Gorun, Cordunenii, Craiu şi multe altele despre care a auzit oricine au fost anihilate sau destructurate cu ajutorul luptătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Poliţiei Române.

Aici sunt încadraţi doar prin concurs şi numai după ce au trecut cele mai drastice probe fizice şi psihice, cei mai buni poliţişti. "Trebuie să ştie cum să folosească foarte bine o armă încă de la început. Vor deveni pe parcurs cei mai buni, dar după un antrenament asiduu şi nu într-un timp foarte scurt. Noi trebuie să lucrăm contra timp, la perfecţiunea unui ceas elveţian. Orice greşeală poate duce la pierderea misiunii", spune şeful SIAS, comisarul-şef Teodor Stanca.

Deci, acestia sunt SIAS. Ce ati zice insa daca ati afla ca o grupare de 20 de oameni trage la sorti, inainte sa plece in misiune, cele 6 veste antiglont din dotare. Si aceasta este doar una din problemele cu care se confrunta politistii zilnic.

De cativa ani, politistii spun ca aduc de-acasa aproape toate lucrurile de care au nevoie ca sa-si indeplineasca misiunile. Iar guvernantii le-au redus si salariile cu 25%. Asta a fost lovitura de gratie. Asa ca politistii spun ca isi vor lua inima in dinti si vor face greva. Iar daca situatia nu se va schimba cat de curand, cei mai multi ameninta ca vor pleca din sistem.

Iata ce compromisuri se fac din lipsa de bani. Asta in timp ce:
- Primaria Capitalei plateste 150.000 lei ca sa afle cat ar costa sa amplaseze 20 de WC-uri...
- Primaria Sectorului 6 plateste 1.000.000 lei (+TVA) ca sa cumpere 300 de copacei in ghivece cu garantie de 3 luni, adica din decembrie pana in februarie...
- Ministerul Educatiei plateste 2.75 milioane de euro (!) ca sa doteze gradinitele romanesti cu papusi cu dizabilitati si truse medicale de jucarie...

Luptatorii SIAS trag la sorti cine poarta veste antiglont in misiuni
Tags: Luptatorii, SIAS, trag, la, sorti, cine, poarta, veste, antiglont, in, misiuni
Answer
Answers
Your answer:
Click here to authenticate
Start a new conversation
Similar talks:
Cu cine ti-ai insela partenerul/partenera ?

Cu cine v-ati dori sa iesiti la cumparaturi ?

EU FUR MASINI SI SPARG CASE

Tavanul unui centru comercial Carrefour din Bucuresti s-a prabusit. Ce alt complex comercial...

Dovada ca nu exista o limita de varsta pentru folosirea de site-uri de socializare :) La noi cine o...
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.0853 / 0.0366 (119)