Home
Tonight Fun Dictionaries Utils Conversations
RomânăRomână 
Register
Login
  

cat conversatii Conversations: About Diseara.Ro


Here you can make yourself heard, you can share you experiences with other people and start new conversations.

Start a new conversation
Search conversations by keywords

Discutiile paralele pe Facebook

Category: About Diseara.Ro
Talk started by GabiOffline
(25 answers)2.760 times displayed

De ceva vreme tot ma abtin, dar nu mai pot:

Nu am nicio problema ca discutati pe Facebook intre voi, cei care mai intrati si pe aici, pe acest site. Este dreptul fiecaruia. Dar de la o vreme chestiunea, va spun drept, a luat-o razna. Poate nu va dati seama, dar daca incercati sa o vedeti din perspectiva cuiva ce nu are acces la acele discutii (motivele lipsei accesului sunt absolut nerelevante) sigur o sa intelegeti despre ce e vorba. De la o vreme, nu va mai ajunge sa va certati aici, va mai razboiti si pe facebook. Pana aici e OK. Dar ca apoi veniti si aici cu chestiunile ramase nerezolvate acolo, asta deja e aiurea. Discutati despre lucruri despre care numai voi stiti, atunci pastrati-le pentru facebook, twitter, mesageria privata si alte cai ce vi se par in regula, dar nu mai imprastiati tot felul de astfel de chestii prin conversatii, va rog frumos !

De la o vreme, peste tot numai apropos-uri despre ce a zis nu stiu cine pe facebook, deja e gretos si povestea devine nu numai greu de urmarit, dar super enervanta ! Nu ma refer doar la "celebra" nu stiu ce chestie de pe facebook cu realista, cristian, aisha, hyster si cine o mai fi participat. De la o vreme, toate lumea are numai vesti de pe facebook. Va spun sincer, incep sa ma simt exclus si cred ca am tot dreptul sa ma plang. facebook e facebook si diseara.ro e diseara.ro, da ? Hai sa le separam!

Va rog frumos, discutati ce vreti pe facebook, faceti ce vreti, dar nu mai veniti si pe diseara.ro cu apropos-uri si altele asemenea despre ce faceti pe facebook.

Discutiile paralele pe Facebook
Tags: facebook, diseara.ro, discutii
Answer
Answers
Start a new conversation
Similar talks:
Diseristi din toate tarile, uniti-va!

Tribunalul de Arbitraj Diseara

Prietenii de pe Diseara :)

Asta seara licitam... Cine ofera mai mult?

Cum ati descoperit voi diseara.ro?

Esti diserist daca....

Radio www.Diseara.ro

Tema lui sanmarco

Complimente

Oare ce l-ar emotiona pe Ender ?

Lucruri in comun

Ecranul Albastru

Ce faci de Ora Pamantului?! Diseara, la 20.30...

Petitorii primaverii

Mai aveti incredere in Facebook ?

Selfie fericit

Lantul diseristilor.

Site-ul preferat

Proiecte marca "diseara.ro"

Proverbe comentate in stil diseara
Competiţii Online   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Codexul produselor de uz fitosanitar (pesticide)   Grile licenta Spiru   Grile rezolvate Spiru Haret   Gestiune schimb valutar   multifunctionala   The German English Dictionary   The French - English Dictionary   Česko-Anglický Slovník   Toner-shop   Kamus Indonesia Inggris   Енглеско-српски, српско-енглески речник   Englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik   English Greek Dictionary   Esperanto English and English Esperanto Dictionary   imprimanta   wizz air bagaje   developare poze   T6641   fotocarte   bagaj de mana blue air   trolere ieftine   adaptor priza usa   
UP
0.1075 / 0.0419 (105)