Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


Detaşamentul orb (2014)


Detaşamentul orb

Detaşamentul orb Regia: Vlad Feneşan
Gen film:
Scurt metraj

Rating:   (0 voturi)

Povestea lui Matei, un tânăr de 23 de ani care locuiește încă cu mama lui și care se angajează să aibă grijă de șapte orbi de la o unitate militară supranumiți “Detașamentul orb”.

“Detașamentul orb” spune povestea lui Matei, un tânăr de 23 de ani care își petrece timpul dormind sau lenevind. Opac la tot ce se întâmplă în jurul său, Matei nu are niciun țel în viață. Trăiește cu mama lui, care încearcă cu disperare să-l convingă să-și găsească de lucru.

Într-o dup-amiază, după ce vine de la lucru și își găsește fiul dormind, femeia are o criză nervoasă și începe să țipe la el, însă Matei iese din cameră fără s-o bage în seamă. Ceva mai târziu, la masă, mama îl informează că i-a găsit de lucru la o unitate militară locală. Pentru că nu are de ales, el acceptă.

La unitate, află că trebuie să îngrijească șapte veterani din cel de-al doilea război mondial care alcătuiesc așa numitul “Detașament orb”. La prima lor întâlnire, Matei descoperă că fiecare dintre cei șapte are o personalitate pregnantă și o limbă ascuțită.

Imagini Detaşamentul orb
Răspunde
Comentariul tău:
Click aici pentru a te autentifica
SUS
16.0545 / 3.8835 (54)