Home
Diseara Fun Dicţionare Utile Conversaţii
EnglishEnglish 
 
Program cinema
Program teatru si opera
 Filme
Piese de teatru si opera
 Program TV
Teatre
 Concerte
Cinematografe
 Înregistrează-te
Autentificare
  


Fete de măritat (2009)


Fete de măritat

Fete de măritat Gen film:
Altul

Rating:   (0 voturi)

Fete de măritat este un proiect îndrăzneţ, care are în centrul acţiunii o familie a zilelor noastre, formată din cinci membri, mama, tatăl şi trei tinere ajunse la vârsta măritişului. Greutăţile cu care se confruntă fac să încolţească în mintea tatălui ideea unor mariaje avantajoase pentru fetele sale, cu pretendenţi bogaţi, care să-i ofere şi lui un trai liniştit.

Deşi mama, dependentă de telenovele, visează la iubiri ca-n filme şi scene romantice, tatăl, un contabil meticulos la o mică firmă particulară, o convinge că dragostea fără avantaje materiale nu mai este rentabilă în zilele noastre. Astfel, la uşă apartamentului familiei Bădică, încep să se perinde o sumedenie de potenţiali soţi, care au aflat de "ofertă”, iar fetele sunt “angajate” într-o adevărată competiţie a măritişului.

Printre personajele secundare ale serialului se numără administratorul blocului, mereu vigilent şi "pe fază”, un vecin pensionar şi prietenul sărac al uneia dintre fete, tipul curtezanului ale cărui calităti sunt departe de pretenţiile capului de familie.

Imagini Fete de măritat
Răspunde
Comentariul tău:
Click aici pentru a te autentifica
SUS
0.0720 / 0.0386 (54)